Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@08:46:57 GMT

قطع همکاری با ۱۷۲ مرکز غیرفعال دانشگاه علمی کاربردی

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۵۹۰۸۵

قطع همکاری با ۱۷۲ مرکز غیرفعال دانشگاه علمی کاربردی

معاون نظارت و سنجش دانشگاه علمی کاربردی گفت: در جلسه اردیبهشت ماه شورای نظارت دانشگاه با قطع همکاری ۱۷۲ مرکز غیر فعال موافقت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد حاتمی صبح امروز در نشستی خبری در سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: پس از ارزیابی های صورت گرفته به دلیل عدم احراز شرایط لازم برای ارائه فعالیت های آموزشی فعالیت ۳۰ مرکز این دانشگاه متوقف شده و به عنوان مراکز زیرمجموعه این دانشگاه نخواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جلسه اردیبهشت ماه شورای نظارت دانشگاه ۱۷۲ مرکز این دانشگاه که غیرفعال بودند و برنامه های آموزشی نداشتند بررسی و با تمامی این مراکز قطع همکاری صورت گرفت.

تدوین نظام‌نامه صلاحیت حرفه ای مشاغل

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه برنامه دارد نظام‌نامه صلاحیت حرفه ای مشاغل را تدوین کند که با همکاری وزارت علوم و وزارت کار این نظام‌نامه به ستاد اقتصاد مقاومتی کشور ارائه شود.

حاتمی با اشاره به وجود دفتر صلاحیت حرفه ای در این دانشگاه افزود: سنجش صلاحیت حرفه ای دارای دو بخش نظری و مهارتی است که بخش نظری آن از طریق دانشگاه و سازمان سنجش قابل اجراست و بخش عملی نیز به مراکز دارای عملکرد مناسب اعطا خواهد شد.

وی عنوان کرد: صلاحیت حرفه ای به معنای تعیین معیارها و شاخص های حرفه ای است که دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری خبرگان حوزه های مختلف و مراکز دارای سابقه آموزش موفق اقدام به تعیین معیارها و شاخص های صلاحیت حرفه ای می کنند.

منطقه بندی مراکز و واحدهای دانشگاه علمی کاربردی

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: مراکز و واحدهای دانشگاه علمی کاربردی به ۹ منطقه تقسیم شده اند که در این مناطق مزیت های نسبی شناسایی و برنامه های درسی و آموزشی بر اساس این مزیت ها طراحی و اجرا خواهد شد.

حاتمی عنوان کرد: با شناسایی مزیت های نسبی مناطق می توانیم طرح آمایش آموزش عالی در حوزه های مهارتی را به صورت کامل عملیاتی کنیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها دانشگاهی است که دارای معاونت نظارت و سنجش است، خاطرنشان کرد: این معاونت دارای سه دفتر صلاحیت حرفه ای، آزمون، ارزشیابی و دفتر امور هماهنگی امور استان هاست.

تدوین سامانه ارزیابی مراکز دانشگاه علمی کاربردی

‌ معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: سامانه ارزیابی مراکز این دانشگاه در حال تهیه است و تا آخر تیر ماه این سامانه تکمیل و قابل بهره برداری خواهد بود.

حاتمی عنوان کرد: نرم افزاری نیز برای ارزیابی مراکز این دانشگاه تهیه شده است که در این نرم افزار شاخص های مختلف تعیین شده بنابراین اطلاعات مراکز بر اساس این شاخص ها در سامانه ارزیابی دانشگاه بارگذاری می شود.

وی تاکید کرد: نتیجه نهایی اولین ارزیابی مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی تا هفته آینده نهایی می شود و به صورت محرمانه به واحدهای استانی ارسال خواهد شد اما این نتیجه اعلام عمومی نخواهد شد چرا که این ارزیابی به صورت پایلوت بوده است.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: پیش بینی می کنیم با استقرار سامانه ارزیابی مراکز دانشگاه بتوانیم تا اردیبهشت سال ۹۷ نتایج دسته بندی مراکز این دانشگاه را به صورت عمومی اعلام کنیم.

تا مهر ماه تمامی مراکز دانشگاه باید دارای اساسنامه باشد

حاتمی تاکید کرد: تمامی مراکز این دانشگاه باید تا مهر ماه سال جاری دارای اساسنامه باشند.

وی اضافه کرد: اساسنامه مراکز به تمامی روسای واحدهای استانی ارسال شده بنابراین مراکز دانشگاه باید این اساسنامه را امضا کنند و به سازمان مرکزی دانشگاه اعلام کنند که اساسنامه را امضا کرده که بر این اساس فعالیت های مراکز به صورت قانونی خواهد شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد

حسن کی‌پور، درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازی کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیئت علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیئت علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیئت علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این استادان را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیئت علمی نیز هستیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود