Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-08@17:47:45 GMT

ورود 8 هزار نفر مدرس به سیستم دانشگاه

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۲۷۳۸۸

ورود 8 هزار نفر مدرس به سیستم دانشگاه

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دانشگاه علمی کاربردی، جلسه گفت و شنود مدیران ستادی دانشگاه علمی کاربردی با هدف تبیین ارکان دانشگاه و سیاست‌های وزارت علوم برگزار شد. محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در این جلسه با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها دارای دو رکن هیات امنا و هیات رئیسه دانشگاه هستند، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی از یک رکن سوم که شورای مرکزی دانشگاه است نیز برخوردار است که این نشان دهنده شرایط خاص این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تبیین سیاست‌های پنج‌گانه وزارت علوم پرداخت و با اشاره به اصول کیفیت‌گرایی، ماموریت‌گرایی، سیاست توسعه مراکز فناوری، نوآوری و رشد، جذب دانشجوی بین‌الملل و سیاست شناسنامه‌دار بودن مراکز بر وفاداری سازمانی و پایبندی به مقررات و اجرای دقیق این سیاست‌ها در دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: کار‌های کلیدی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه از طریق سامانه یکپارچه‌ای که در آینده نزدیک راه‌اندازی خواهد شد صورت خواهد پذیرفت. امید خاطرنشان کرد: در فراخوان جذب مدرسان این دانشگاه ۴۶ هزار متقاضی ثبت نام کردند که پس از برگزاری آزمون ۳۳ هزار متقاضی مورد ارزیابی قرار گرفتند که تعداد ۸ هزار نفر مراحل مختلف ارزیابی را با موفقیت طی کرده‌اند و وارد سیستم مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی خواهند شد. وی تاکید کرد: در این دانشگاه آیین نامه حوزه نظام صلاحیت حرفه‌ای تدوین و به تصویب شورای مرکزی و شورای اقتصاد مقاومتی ریاست جمهوری رسیده است. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهارداشت: همچنین در حوزه اداری، مالی این دانشگاه چند سامانه در حال راه‌اندازی است که سامانه پرسنلی از آن جمله است.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۷۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا شاه میرزایی معاون تجارت و خدمات وزیر صمت در بخشنامه‌ای ضمن اشاره به ارائه تسهیلات جدید برای ثبت معاملات طلا در سامانه جامع تجارت یا سامانه مودیان تاکید کرده که مالیات عایدی سرمایه مشمول واحدهای صنف طلا نمی‌شود، همچنین ثبت موجودی اولیه در سامانه جامع تجارت مربوط به دارایی‌های شخصی یا سرمایه‌ای که جریان تولید و فروش قرار نگرفته، نخواهد شد.

در این نامه آمده است: پیرو جلسه روز گذشته در محل اتاق اصناف ایران با حضور رؤسای اتحادیه‌های صنف طلای مراکز استان‌ها و هماهنگی با دستگاه‌های ذیربط در جلسه دیروز با حضور قائم مقام وزیر موارد ذیل اعلام می‌گردد؛

۱- همانطور که قبلاً مسؤولین ذیربط وزارت متبوع سامانه جامع تجارت و سازمان امور مالیاتی (سامانه مؤدیان) اعلام نموده‌اند اتصال دو سامانه انجام شده است و هر اطلاعاتی که در یکی از سامانه‌ها ثبت شود به سامانه دیگرمنتقل می‌شود.

۲- در خصوص مالیات عایدی سرمایه یا CGT یا مالیات بر سوداگری هر چند هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده و قانون نشده است ولی لازم است اطلاع رسانی شود که طبق متن مصوبات مجلس این مالیات مشمول واحدهای صنفی نمی‌شود و در خصوص نگرانیهای ایجاد شده در مردم به عنوان مشتریان اصناف نیز باید توجه نمود که در متن مصوبات علاوه بر معافیت تا ۱۵۰ گرم برای هر گونه فروش طلا به واحدهای صنفی که توسط این واحدها در سامانه مؤدیان ثبت می‌شود معافیت کامل از هرگونه مالیات عایدی سرمایه در نظر گرفته شده است و لذا در صورت اطلاع رسانی صحیح نه تنها مردم هیچ نگرانی نخواهند داشت بلکه مشتاق ثبت اطلاعات به جهت بهره مندی از معافیت مالیاتی خواهند بود.

۳- همانطور که مدیران اتاق‌ها و اتحادیه‌های صنفی طلا بارها اعلام نموده‌اند همپای تمام دستگاه‌ها در اجرای قانون و مقابله با قاچاق و پولشویی اتفاق نظر و همکاری دارند و نه تنها هیچ تفاوتی بین صنف طلا با سایر اصناف نیست بلکه به دلیل ویژگی‌های خاص این صنف در اجرای قوانین مذکور پیشگام است.

۴- در خصوص ثبت موجودی اولیه در سامانه جامع تجارت اولاً این ثبت مربوط به دارایی شخصی یا سرمایه کاسبان که در جریان تولید و فروش قرار نگرفته است، نمی‌شود. ثانیاً طبق هماهنگی به عمل آمده با ناظران و بازرسان مقرر شده است که خطاها و کاستی‌های ثبت اطلاعات کاسبان خرد نباید تحت عنوان «قاچاق» مورد پیگرد قرار گیرد بلکه قاچاق در درجه اول مربوط به جریان ورودی و خروجی کشور است.

۵ قطعاً اعضای هیأت مدیره های اتحادیه‌های مربوط به طلا و فلزات گرانبها در اجرای قانون باید پیشقدم باشند.

۶- طرح‌ها و پیشنهادات خوب اصناف طلا نظیر تسهیل تأمین طلای خام کارگاه‌های طلاسازی، تسهیل ورود موقت طلای خام جهت صادرات، مصنوعات فروش قسطی مصنوعات طلا در قالب تسهیلات ازدواج امکان وثیقه گذاری آسان طلا جهت مشارکت مردم در طرح‌های خرید اعتباری و حتی سهیم شدن در سود اجاره طلا، تسهیل فرایندهای عیار سنجی کاهش تقلب و سنددار کردن طلا و لزوم تغییر رویه رسانه‌ها در اطلاع رسانی پیرامون صنف طلا با جدیت توسط بخشهای ذیربط پیگیری شده و گزارش اقدامات به مقام عالی وزارت ارائه گردد.

۷- لازم است بین بازرسان و ناظران دستگاه‌های مختلف هماهنگی کامل وجود داشته باشد و طبق قانون نظام صنفی کشور از ظرفیت کمیسیون‌های نظارت بر اصناف برای این هماهنگی استفاده شود.

کد خبر 6100513 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی
  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان + سند
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد