Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@21:31:58 GMT

آموزش ۴۰۰ دانشجو در کلاس‌های مجازی

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۵۵۷۳

آموزش ۴۰۰ دانشجو در کلاس‌های مجازی

ایسنا/زنجان معاون علمی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان زنجان گفت: کلاس‌های مجازی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی از ۱۶ فروردین آغاز شده و اکنون ۴۰۰ دانشجو از طریق مجازی در حال آموزش هستند.

لیلا ناصریان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه کلاس‌های مجازی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان از ۱۶ فروردین‌ماه امسال آغاز شده است، اظهار کرد: دروس عمومی، مهارت‌های مشترک و دروس غیرعملی از ۱۶ فروردین‌ماه به صورت آموزش‌ مجازی به دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ دانشجوی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان از طریق مجازی در حال آموزش هستند، در رابطه با کلاس‌های عملی، افزود: برگزاری این دروس، نیازمند تشکیل کلاس و آزمایشگاه است، به همین خاطر در حال حاضر تدابیر لازم برای ارائه دروس عملی اتخاذ نشده و ارائه نمی‌شود.

این مسئول با بیان اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها، دانشجویان افزایش ترمی معادل یک ماه یا شش هفته نیز خواهند داشت، تصریح کرد: تاکنون مشکل خاصی در ارتباط با آموزش از طریق فضای مجازی از سوی دانشجویان، اساتید یا مرکز گزارش داده نشده است.

معاون علمی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان مشخص نبوده و تاکنون بخشنامه لازم‌الاجرایی در این خصوص دریافت نشده است، ادامه داد: کلاس‌های دروس نظری دانشگاه‌ها به صورت مجازی برگزار می‌شود تا پس از ریشه‌کنی ویروی کرونا و عادی شدن شرایط، فرصت کافی برای برگزاری کلاس‌های حضوری و ارائه بخش عملی و مهارتی دروس فراهم شود.

ناصریان در رابطه با روند آموزش مجازی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان زنجان، اظهار کرد: ابتدا مدرس وارد سامانه تعریف شده می‌شوند، سپس در این سامانه اقدام به ساخت جلسات آموزشی خود می‌کنند و مدرس دروس خود را به سامانه مذکور افزوده و پس از آن به صورت خودکار برای دانشجو دعوت‌نامه‌ای برای حضور در کلاس مجازی ارسال می شود.

وی با اشاره به اینکه دانشجو با دریافت دعوت‌نامه یا پیامک می‌تواند در همان ساعت در کلاس حضور داشته باشد و از کلاس مجازی استفاده کند، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مشکل موجود، فراهم نبودن امکان رصد و پایش سامانه تعریف شده برای برگزاری کلاس‌های مجازی است، به طور کلی برای ارزیابی نقاط قوت و ضعف سامانه مذکور، امکان رصد وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان استانی علمی و آموزشی آموزش مجازی دانشگاه دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کلاس های مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است

 

 




به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان گفت: امام جعفر صادق(ع) بعنوان رئیس مذهب تشیع حق بزرگی بر عالم تشیع دارند که هر کس اندک مطالعه ای در حالات امام صادق(ع) داشته باشد، این مسئله برای او پوشیده نیست.

حجت الاسلام والمسلمین محمد مروارید گفت: سالروز شهادت امام صادق(ع) را تسلیت می گوییم و این امام همام حق بزرگی بر عالم تشیع دارند که هر کس اندک مطالعه ای در حالات امام صادق(ع) داشته باشد، این مسئله برای او پوشیده نیست.

وی با اشاره به تلاش ائمه معصومین(ع) برای انتقال معارف در دوره های گوناگون، تصریح کرد: دین مقدس اسلام در زمان پیامبر اکرم(ص) قوت گرفت و اساس اسلام از طرف پیامبر گرامی اسلام(ص) تبلیغ می شد، بعد از آن جنگ هائی ایجاد شد اما در عین حال در زمان حضرت امیرالمومنین(ع) نیز فرهنگ اسلامی سبب شد نهج البلاغه بعنوان دریائی از علوم و حکمت های اسلامی تدوین و توسط حضرت در جامعه انتشار یابد که از بزرگترین افتخارات می باشد.

استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان با بیان این که این از افتخارات بزرگ هر شیعی می باشد که امام اول او امیر مومنان(ع) است، خاطر نشان کرد: پس از رسول گرامی اسلام(ص) کمالات و ارزش های انسانی از هر امام به امام بعدی علی رغم شرائط سخت دوران انتقال می یابد آنطور که دوران امام حسن مجتبی(ع) نیز مصادف با خلافت معاویه است که انواع ظلم ها را روا داشتند و متاسفانه زمینه ای برای گسترش فرهنگ اسلامی فراهم نشد.

حجت الاسلام والمسلمین مروارید ادامه داد: خون مقدس سید الشهدا(ع) در کربلا زمینه ای کلیدی برای ترویج و بسط دین فراهم آورد و پس از ایشان نیز دوران امام سجاد(ع) سراسر دانایی و علم و دانش است همانطور که صحیفه سجادیه دلیل بر حقانیت امام چهارم شیعیان، حضرت زین العابدین، امام سجاد(ع) می باشد.

وی افزود: پس از این دوران امام باقر و امام صادق(ع) تلاش زیادی در راستای ترویج علمی داشتند آنچنان که هر آنچه امروز مراجع و علمای شیعه دارند، همه بهره مند از دریای علم امام صادق(ع) بوده و هستند.

استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان با بیان این که شیعه و اهل سنت افتخارشان شاگردی امام صادق(ع) می باشد، اظهار داشت: هرآنچه امروز از اصول و اعتقادات، معارف، توحید، نبوت، امامت و ... وجود دارد از امام باقر(ع) و امام صادق(ع) رسیده آنطور که ۴ هزار نفر با حضرت مراوده علمی داشتند و حق بزرگی بر ما دارند.

 

دیگر خبرها

  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد