Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از استفاده تمامی ظرفیت های آموزشی و پژوهشی خود جهت مقابله با شیوع بیماری کرونا خبر داد.

وی ضمن تشریح اقدامات این دانشگاه در مبارزه با کووید-۱۹ گفت: این دانشگاه علاوه بر اجرای پروتکل های بهداشتی طبق دستورالعمل های ابلاغی ستاد ملی کرونا، برای اولین بار اقدام به راه اندازی سامانه آموزشی مجازی کرد و طبق آمار، ۹۵ درصد از کلاس های درسی به صورت آفلاین و آنلاین در سامانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه به خدمات ویژه دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: برپایی کارگاه های آموزشی تولید ماسک، دستکش بهداشتی و لباس بیمارستانی و تکمیل فرایند ایزوله سازی در مراکز آموزشی از دیگر اقدامات مهم دانشگاه در این ایام بوده است و تولید بیش از ۱۵۰ هزار ماسک N۹۵، ۲ میلیون ماسک ساده، ۳ هزار گان لباس بیمارستانی و تولید بیش از ۶ هزار لیتر محلول های ضدعفونی کننده از مهمترین خدمات ویژه این دانشگاه در سه ماه اخیر بوده است.

بروجردی از همکاری واحدهای استانی و مراکز تحت نظارت این دانشگاه با تشکل های سازمان یافته و مردم نهاد نظیر جمعیت هلال احمر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج برای تب سنجی مسافران در خروجی شهرها، توزیع مواد ضدعفونی کننده بین مردم و ضدعفونی معابر و مشارکت در طرح های اجتماعی غم‌گساری آنلاین، لبخند، کمک مومنانه نیز خبر داد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی با عناوین زندگی شاد و رازهای موفقیت، رونق کسب و کار سنتی در فضاهای مجازی در روزهای شیوع کرونا، کرونا و تغییر فرهنگ یادگیری، جهش تولید و فرصت های کرونا و امیدبخشی به جامعه، آسیب های اجتماعی پیرامون دوره کرونا و ... تاکید کرد: این کارگاه های آموزشی با هدف بررسی پیامدهای روانی، اجتماعی، اقتصادی کرونا و ارائه راهکارهای پیشنهادی جهت حل این پیامدها و ایجاد شادی و نشاط در جامعه به صورت مجازی برگزار شده است.

وی در پایان، امکان تورق کتاب به صورت الکترونیک را از دیگر خدمات ویژه دانشگاه در بستر کتابخانه مرکزی دانشگاه توصیف کرد و افزود: برگزاری رویدادهای علمی غیر حضوری مانند کمپ کارآفرینی و مسابقه طرح کسب و کار و برگزاری استارت آپ های مجازی از جمله رویکردهای نوین دانشگاه در این ایام خواهد بود.

کد خبر 4953310 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی امتحانات پایان ترم ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه ها آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه های ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز سنجش آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش وزارت بهداشت دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۹۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»

بهزاد کیامهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نخستین دوره علمی آموزشی زیارتی ستاد کانون‌های مساجد کشور در قالب طرح «شمس» با هدف آموزش زوج‌های جوان به صورت خالق و کلیدی (ویژه مدیران کانون فرهنگی هنری مساجد) برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: طرح «شمس» با آموزش زوج‌های جوان جهت کسب آرامش اعضای خانواده و جریان سازی در فعالیت اجتماعی پیش بینی شده است که سهمیه استان کردستان برای شرکت در آن ۲۰ زوج است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان، با بیان اینکه این طرح از تاریخ ۱۸ اردیبهشت در مشهد مقدس آغاز می‌شود، افزود: زیارت خاص همراه با اهدای هدیه متبرک و غذای حضرتی، ویژه برنامه‌های سیاحتی، دوره آموزش تخصصی ویژه زوجین همراه با ارائه گواهی و … از جمله برنامه‌های این طرح است.

کیامهر به شرایط شرکت کنندگان در دوره اشاره کرد و افزود: این دوره ویژه زوج‌های جوانی است که تاریخ عقد آنها بیش از پنج سال نباشد و یکی از زوجین حتماً مدیر کانون‌های مسجد باشد.

به گفت وی، این طرح به همت ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و با همکاری بنیاد خانواده و ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود و زوجین باید نسبت به ثبت‌نام در سامانه بچه‌های مسجد به آدرس https://bachehayemasjed.ir/sham اقدام کنند.

کد خبر 6098063

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد