Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ۹۵ درصد از کلاس‌های درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت آفلاین و آنلاین در سامانه آموزش مجازی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از استفاده تمامی ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی خود جهت مقابله با شیوع بیماری کرونا خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن تشریح اقدامات این دانشگاه در مبارزه با کووید-۱۹ گفت: این دانشگاه علاوه بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی طبق دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد ملی کرونا، برای اولین بار اقدام به راه اندازی سامانه آموزشی مجازی کرد و طبق آمار، ۹۵ درصد از کلاس‌های درسی به صورت آفلاین و آنلاین در سامانه برگزار شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به خدمات ویژه دانشگاه جامع علمی کاربردی، اظهار کرد: برپایی کارگاه‌های آموزشی تولید ماسک، دستکش بهداشتی و لباس بیمارستانی و تکمیل فرایند ایزوله سازی در مراکز آموزشی از دیگر اقدامات مهم دانشگاه در این ایام بوده است و تولید بیش از ۱۵۰ هزار ماسک N ۹۵، ۲ میلیون ماسک ساده، ۳ هزار گان لباس بیمارستانی و تولید بیش از ۶ هزار لیتر محلول‌های ضدعفونی کننده از مهمترین خدمات ویژه این دانشگاه در سه ماه اخیر بوده است.

بروجردی از همکاری واحد‌های استانی و مراکز تحت نظارت این دانشگاه با تشکل‌های سازمان یافته و مردم نهاد نظیر جمعیت هلال احمر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج برای تب سنجی مسافران در خروجی شهرها، توزیع مواد ضدعفونی کننده بین مردم و ضدعفونی معابر و مشارکت در طرح‌های اجتماعی غم‌گساری آنلاین، لبخند، کمک مومنانه نیز خبر داد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی با عناوین زندگی شاد و راز‌های موفقیت، رونق کسب و کار سنتی در فضا‌های مجازی در روز‌های شیوع کرونا، کرونا و تغییر فرهنگ یادگیری، جهش تولید و فرصت‌های کرونا و امیدبخشی به جامعه، آسیب‌های اجتماعی پیرامون دوره کرونا و ... تاکید کرد: این کارگاه‌های آموزشی با هدف بررسی پیامد‌های روانی، اجتماعی، اقتصادی کرونا و ارائه راهکار‌های پیشنهادی جهت حل این پیامد‌ها و ایجاد شادی و نشاط در جامعه به صورت مجازی برگزار شده است.

وی در پایان، امکان تورق کتاب به صورت الکترونیک را از دیگر خدمات ویژه دانشگاه در بستر کتابخانه مرکزی دانشگاه توصیف کرد و افزود: برگزاری رویداد‌های علمی غیر حضوری مانند کمپ کارآفرینی و مسابقه طرح کسب و کار و برگزاری استارت آپ‌های مجازی از جمله رویکرد‌های نوین دانشگاه در این ایام خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی کلاس های الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بهره‌مندی از ثروت دریا با ایجاد رشته‌های دانشگاهی مرتبط امکانپذیر است، گفت: از اول دولت تاکنون ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی استان سیستان و بلوچستان اضافه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در جلسه تجلیل از اساتید برتر دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دانشگاه باید محور توسعه و تحول باشد چرا که عدم ارتباط صنایع با دانشگاه سبب ورشکستگی صنعت خواهد بود. با توجه به رشد سریع فناوری‌ ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار مهم است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های دانش بنیان باید توسط اساتید راه‌اندازی و راهبری شوند تا شاهد تولید محصولات نوین و مورد مطالبه و نیاز مردم باشیم.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت: هر کاری با پشتوانه علمی همراه با موفقیت است و همه بخش‌های دانشگاهی باید در راستای توسعه و رشد علمی تلاش کنند.

کرمی اذعان کرد: 30 نهاد تربیتی و فرهنگی داریم ولی مجموعه اصلی و راهبردی نظام آموزش و پرورش است که در دو حوزه تربیتی و مهارتی دانش آموزان فعالیت می کند.

استاندار تصریح کرد: بیشترین اعضای جامعه‌ بیکاران؛ فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، بنابراین باید دانش آموزان را با مهارت‌های علمی و تخصصی پرورش دهیم تا دانشجویان توانمند ما نیروی متخصص و پرکار باشند.

وی بیان داشت: فرزندان استان سیستان و بلوچستان استعداد بالایی دارند که معلمان راهبر آنها برای تحرک علمی و بارش فکری هستند. اگر بهترین مدارس هم ساخته شود ولی معلمان و اساتید توانمند نداشته باشیم مسلماً خروجی مناسبی نخواهیم داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات توسعه‌ای استان افزود: طرح‌های بزرگی در زمینه زیرساخت‌ها، راه‌ و ... در حال اجرا است.

وی اذعان کرد: 5 طرح آبرسانی‌ بزرگ که بالغ بر چند هزار میلیارد تومان اعتبار تاکنون هزینه شده، گازرسانی به همه شهرهای استان، طرحهای توسعه‌ای برق، شیلات، اقتصاد، تجارت، اقتصاد دیجیتال و اقتصاد گردشگری جزو طرحهای زیرساختی استان است.

کرمی بیان داشت: از اول دولت تاکنون 4500 کلاس درس به فضای آموزشی استان سیستان و بلوچستان اضافه شده است. آب دریا، موجودات، محصولات کشاورزی و ارتباط با کشورهای جهان از طریق دریا جزو پتانسیل اقتصاد دریا است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: محصولات کشاورزی این استان بی‌نظیر است که باید با روش‌های علمی و آموزش‌ روش‌های نوین در توسعه این محصولات اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های قبل 30 درصد بخش طیور و مرغداری در داخل استان تامین می‌شد، اضافه‌کرد: ولی اکنون این رقم به 80 درصد رسیده و با رفع موانع تولید و تسریع در صدور مجوزها به بالای 100 درصد خواهیم رساند.

کرمی با تاکید بر عدم خام فروشی مواد معدنی، گفت: ساخت هفت کارخانه فرآوری مس آغاز شده که بزودی اولین کارخانه مس و طلا افتتاح خواهد‌ شد.

کرمی به تربیت نیروی ماهر و متخصص با توجه به گسترش فعالیت‌های توسعه‌ای اقتصادی تاکید کرد.

استاندار تصریح کرد: مرز خاکی و آبی، ارتباط با گستره جهانی و آسیای میانه و چین، بنادر استان، فعال کردن کریدورها، قراردادهای مشترک با شرکت‌های چند ملیتی از مزیت‌های توسعه‌ای استان است.

وی با مخاطب قرار دادن مسئولان بیان داشت: انجام کار برای رضایت پروردگار، برنامه‌ریزی، نوآوری و مطالعه و کار علمی را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد