Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@11:25:23 GMT

رتبه بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها به مدرسان بستگی دارد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۰۴۱۸

رتبه بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها به مدرسان بستگی دارد

ایسنا/فارس معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: در دورانی به سر می‌بریم که بسیاری از امتیازاتی که دانشگاه‌ها را در سطح بین‌المللی برجسته می‌کند به نقش مدرسان آن در تربیت نیروی انسانی، رفع نیازهای جامعه و توسعه علم دانش بستگی دارد.

پیمان دانش کار آراسته عصر دوشنبه ٢٧ اردیبهشت در آیین قدردانی از اساتید برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس بیان کرد: هر ساله انتخاب مدرس نمونه به شیوه‌های مختلف انجام می‌شود اما امسال به دلیل حاکمیت بیماری کرونا این مهم با تاخیر انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مدرسان دانشگاه به دلیل بیماری کرونا متحمل زحمات زیادی شدند، افزود: تدریس، ارزیابی دانشجویان و تهیه منابع اساتید را به زحمت زیادی انداخته است.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: اگر موفقیتی ایجاد شده و دانشگاه علی‌رغم تعطیل شدن کلاس‌های حضوری توانسته به فعالیت خود ادامه دهد به دلیل تحمل زحمات زیاد توسط اساتید است.

آراسته تصریح کرد: زیرساخت و ساختمان، آزمایشگاه و کارگاه جزو بدیهیات یک مجموعه آموزشی است اما آن چیزی که موجب ارتقای رتبه دانشگاه‌ها می‌شود به اساتید آن بستگی دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه در سال ٩٩ با توجه به گسترش بیماری کرونا آموزش‌ها به صورت مجازی برگزار شد، گفت: یکی از اقدامات مطلوب این دانشگاه راه‌اندازی سامانه بومی آموزش مجازی بود که ریسک بزرگی مبنی بر اینکه سامانه را خودمان اجرا کنیم، پذیرفتیم.

حبیب دانش‌منش افزود: علی‌رغم همه دغدغه‌ها دو نیمسال از این سامانه استفاده شده و به گفته بسیاری یک سامانه موفق با کیفیت خوبی بوده و توانسته به خوبی خدمات آموزشی را در دسترس دانشجویان قرار دهد.

او با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی و کارآفرینی دانشگاه نیز در کنار آموزش مجازی تداوم یافت، به برگزاری بیش از ١٢ رویداد شتاب به عنوان مدعای این مصداق اشاره کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس همچنین از اساتید به عنوان مدافعان فرهنگ و دانش یاد کرد و گفت: تدریس در این شرایط بسیار سخت است و همه افراد در عرصه فعالیت‌های اجتماعی در شرایط کرونایی مجاهدت می‌کنند.

دانش‌منش خاطرنشان کرد: فارس از جمله واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی است که دو مرکز به مجموع واحدهای دانشگاهی اضافه خود کرده است.

او با بیان اینکه مراکز دانشگاهی در انتخاب مدرسین برتر نقش پررنگی داشتند، گفت: ٣٣ پرونده از شش حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی، فرهنگ و هنر، علوم پایه و علوم و معارف اسلامی مورد بررسی قرار گرفت و نهایتا شش نفر مدرس برتر انتخاب شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها دانشگاه علمی کاربردی فارس استانی علمی و آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، در رتبه‌بندی تایمز پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ مؤسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته‌اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است

کد خبر 6097399

دیگر خبرها

  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور